İLAÇLA DEĞİL BİTKİLERLE ZAYIFLAYIN

25 Mayıs 2011 Çarşamba


herkese merhaba.
Bu gün sizlere nasıl zayıfladığımdan ve hangi destek ürünleri kullandığımdan bahsedeceğim.
Dünde bahsettiğim gibi ben diyetisyen değilim. faydalı olduğuna inandığım destekler aldım. diyetisyene gitmedim. 4 ayda 20 kilo verdim. geriye kalan son 7 kilomuda burada sizlerle vermek istiyorum.

Öncelikle diyete başlamanız gerekiyorsa yemek yemeyi düşünmekten vaz geçip sadece hedef kilonuzu düşüneceksiniz. diyelim ki 70 kilosunuz ve 10 kilo fazlanız var 60 kilo olmak istiyorsunuz . Bu 10 kiloyu nasıl vereğinizi düşünürken aynı zamanda size galip gelmeye çalışan yemek yeme dürtüsü ile savaş veriyorsunuz. Hemen hedef kilonuza odaklanın. hedef kilonuzu düşünün. Kendinize bir hedef zaman seçin. 10 kilonuzu 2 ay gibi bir zamanda vermeyi hedefleyin. ve iki ay sonrasını düşünün. İnsanların size nasıl bakacağını, aynalarla barışmayı, istediğiniz elbiseyi hayal edin. ve her zaman istediğiniz kiloyu düşünün. İnanın bu çok işe yarayacak.

Gün içinde yeme planınızı yapın. Yemek yemekten daha çok sıvı alımınızı arttırın.
Ben öyle yaptım. Sıvı alımınızı arttırmak için size 2 önemli tarif vereceğim. Bu tarifler öncelikle sıvı alımınızı sağlayacak ve hemen akabinde metabolizbanızı hızlandıracak. zayıflamanızı kolaylıştaracak. Ayrıca iştahınızıda oldukça azaltacak.

Tarif 1: ELMA KÜRÜ
1-elma 4 parçaya bölünecek
yarım limon 2 parçaya bölünecek
1 kabuk tarçın ve bir adet tane karabiber


Bu 3 malzemeyi 2 litre suda elmalar yumuşayıncaya kadar kaynatın. elmalar yumuşadıktan sonra ocağı kapatın ve bu karışımın içine hazır satılan dilediğiniz bir marka form çayı (sallama)
ve yine dilediğiniz bir marka 2 tane (sallama) yeşil çay ilave edin ılıklanıncaya kadar bekleyin. ve tüketmeye başlayın.


TARİF 2: MAYDANOZ KÜRÜ

1 tutam maydanoz sapları ile
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
yarım limon

maydanozu elinizle bölün, ve diğer malzemeleride bir tencere veya geniş bir çaydanlıkta 1 litre suda kaynatın. kaynamaya başladıktan 60 saniye sonra kapatın. ve ılıklanınca içmeye başlayın

verdiğim bu 2 tarifi dönüşümlü olarak her gün yapın ve için.
2 tarifi aynı gün yapmayın tansiyon sorunu yaşanabilir.
Eğer bu tarifler size baş dönmesi ve halsizlik yaparsa 2 gün ara verin ve yeniden başlayın.

Bu kürler benim çok işime yaradı. Dünde bahsetmiştim su içmeyi sevmediğim için gün içinde sıvı alımını ve toksinlerini atımını , iştahın azalmasını, metabolizmanızın hızlanmasını sağlıyor.

Ben denemenizi ve bunun yanında diyet menüleri ile destkelemenizi şiddetle tavsiye ederim

sevgilerimle.

4 yorum:

Deli Anne dedi ki...

tam bana göre burası:)

sende zayıfla dedi ki...

Deli anne hoşgeldinn :)

zeynep dedi ki...

Merhabalar,,hoşgeldiniz blog dünyasına..
Aslında kilom 12 yıldır 45 ile 49 arası ama benim kaybım su içememekten kaynaklanıyor ,ve sadece sabahları normalden 2 saat fazla uyusam kilo alıyorum uykuda çok önemli,..
Diyet yapmak kadar zor bir şey yok azminizden dolayı tebrik ederim..

sende zayıfla dedi ki...

zEYNEPÇİM NE GÜZEL KİLO SORUNUN YOK. GÜNDE 8 SAAT UYKU ŞART ONUN DIŞINDA FAZLA UYUMAK HEM DEDİĞİN GİBİ KİLO ALIMI YAPAR. HEMDE ZAMANDAN ÇALAR. ÇOK UYUMAK KAN ŞEKERİNİDE DÜŞÜRÜR VE HUZURSUZLUK YAPAR O YÜZDEN CİDDİ ANLAMDA UYKUMUZA DA DİKKAT ETMELİYİZ

SEVGİLER.

Yorum Gönder