merhaba

24 Mayıs 2011 Salı

herkese merhaba aylar önce karar verip çıktığım bul yolculukta yolun sonuna bu kadar yaklaşacağımı hayal bile edemezdim. 86 kiloda artık herşeyin bittiği bir noktada başladım. ve aradan 4 ay geçti 20 kilo vermiş bulunmaktayım. bunu nasıl mı başardım. ilerde bunları sisinle yavaş yavaş paylaşıcam.

günlük diyet menülerimle. ve haftalık kilo takibiyle sizlerle olucam. aslında amacım kocaman bir aile olarak büyümek. diyet deneyimleri almak. bir çok azimli hanımla birlikte güzel bir şeyler oluşturmak istiyorum.

hepinizi bekliyorum
yeniden buluşmak dileğimle

6 yorum:

Ülkü dedi ki...

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :) büyük baaşrı 20 kg devamını dilerim :)

sende zayıfla dedi ki...

Hoşgeldin ülkü Çok teşekkür ederim güzel paylaşımlarım olacak beklerim

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun blogun.çok guzel kılo vermıssın.darısı bana.yardımlarını beklıyorum.bıze her gun tesvık edıcı yazılarını ,zayıflama oykunu paylas.sevgılerımle..

sende zayıfla dedi ki...

Dolunay hoşgeldin. sizlerle kilo verme öykümü ve neler yaşadığımı paylaşmak çok büyük bir keyif olacak çok teşekkür ederim :)

Hayatın Tatları dedi ki...

bende senin başladığın noktanın biraz daha yukarısındayım defalarca kez başlayıp yarım bıraktığım diyetlerimden birini uygulamaya çalışıyor ama yine başarısız oluyorum. Güzel kilo verip bunu koruyan arkadaşlarımın tavsiyeleri her zaman iyi gelmiştir. Takipteyim şekerim yani...

sende zayıfla dedi ki...

Hayatın tadları hoşgeldin umarım faydalı olacaktır bilgilerim ve deneyimlerim

Yorum Gönder